Astrologie

#previziuni astrologie #astrologie #scorpion #balanta #Mercur retrograd

10 sfaturi importante ca sa treci cu brio peste Mercur retrograd

Pe 4 octombrie 2014, Mercur isi incepe miscarea aparent retrograda in semnul Scorpionului, continuand pana pe 25 octombrie, in semnul Balantei. In prima parte a acestei perioade, Mercur starneste tensiuni si confruntari deschise, pentru ca spre final sa ne duca in extrema cealalta, a parerilor de rau, a compromisurilor. Iata insa 10 moduri in care poti depasi aceasta perioada dificila:

1. Lasa-te dus de val

Mercur retrograd este un test nemaipomenit pentru ego-urile noastre si ne ajuta sa invatam ca uneori mai trebuie sa fim si umili. Viata tinde sa fie destul de ciudata in aceste momente. Cel mai bine este sa ramai flexibil si deschis provocarilor, fiind pregatit sa le faci fata ori de cate ori apar.

2. Calatoreste cat mai putin posibil

Incearca sa amani pe cat posibil orice calatorie si pleaca la drum numai daca este absolut necesar. Mercur retrograd poate provoca intarzieri ale mijloacelor de transport de orice fel, blocaje, e posibil ca unele masini sa se defecteze aparent din senin si sa nu mai porneasca sub niciun chip, asa ca ia-ti o marja de siguranta si pleaca mai devreme de acasa.

3. Gandeste-te ca nu dureaza o vesnicie

Toate gandurile confuze cu care ai sa te confrunti in aceasta perioada si situatiile tensionate se vor sfarsi mai repede decat ai crede. Gandeste-te de doua ori inainte de a actiona la nervi, din impuls, si evita sa pui sentiment in orice disputa. Starea aceasta de neliniste se va incheia in mai putin de trei saptamani.

4. Evita sa iei decizii importante

Pe perioada in care Mercur este retrograd, multi oameni ajung sa ia decizii importante fara sa tina cont de toate datele problemei. E posibil ca starea confuza din aceste zile sa functioneze precum niste ochelari de cal, care sa te impiedice sa vezi adevaratele dimensiuni ale unei situatii in sine. Pe cat posibil, incearca sa nu semnezi niciun contract si, cu atat mai mult, nu actiona sub imperiul impulsurilor de moment. Examineaza optiunile fara a lua o decizie finala. Abia dupa 25 octombrie vei putea vedea lucrurile mult mai limpede.

5. Ramai constient

Intrucat subconstientul nostru tinde sa ofere o alta dimensiune lucrurilor in aceasta perioada, s-ar putea sa vedem realitatea putin deformat, ceea ce ne poate face impresii gresite chiar si despre noi insine.

Insa daca esti avertizat, atunci vei face mai usor diferenta intre gandurile care iti apartin si cele care sunt influentate de Mercur. Daca te trezesti brusc cu idei noi, s-ar putea sa nu fie cele mai bune, asa ca mai intarzie o vreme pana sa le pui in practica.

6. Pleaca capul

Daca vrei sa depasesti cu brio de perioada in care Mercur este retrograd, atunci ar fi bine sa predai armele si sa renunti la dorinta ta de a controla totul. Este o perioada buna pentru meditatie, pentru introspectie.

7. Foloseste acest timp in favoarea ta

Foloseste perioada retrogradarii lui Mercur in avantajul tau. Cand gandurile tale subconstiente ies la suprafata si incearca sa iti impuna anumite alegeri, poti realiza mai bine de fapt ceea ce te motiveaza cu adevarat. Este momentul oportun in care sa faci un bilant al convingerilor tale si sa le identifici adevaratele radacini.

8. Nu o lua personal

Aceste ganduri tulburi si sentimente confuze nu sunt o reflectare sau o extensie a personalitatii tale. Sunt doar o consecinta a energiei negative prezente in tot si in toate in aceste cateva saptamani. Nu te invinovati de nimic pentru ca nu sta in puterile tale sa gestionezi totul cum se cuvine. Nu acum.

9. Ia-ti notite

Totul pare ireal in aceasta perioada, asa ca incearca sa asterni pe hartie observatiile facut zilele acestea pentru a lua aminte la ele pe viitor. Cand se incheie aceasta perioada, compara insemnarile tale tale cu trairile din afara lui Mercur retrograd.

10. Foloseste-l pe Mercur drept scuza

Ai pierdut trenul? Da vina pe Mercur. Dormi prea mult? Si pentru asta il poti invinovati tot pe Mercur. La o adica, daca tot esti nevoit sa suporti o intreaga astfel de nebunie din partea unei planete, atunci de ce sa nu o faci macar tap ispasitor pentru tot ceea ce nu functioneaza cum trebuie! Totusi, trebuie sa stii ca aceste evenimente neplacute nu vin nicidecum toate deodata si se prea poate intampla sa nici nu remarci vreo schimbare semnificativa in timpul retrogradarii mercuriene.

Sursa foto: the-open-mind.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro