Astrologie

#Gemeni iulie #astrologie #predictii lunare

Expertul Maria Sarbu, astrolog: Iulie, trambulina pentru restul anului pentru Gemeni

Expertul Maria Sarbu, astrolog: Iulie, trambulina pentru restul anului pentru Gemeni

Vara pentru Gemeni este frumoasa pe pamant, va regasiti radacinile si placeri si va entuziasmati cu tot felul de proiecte, financiare mai ales. Avand directa legatura cu anul 2002 in aceeasi luna, iata ca si in prezent veti consolida proiecte si va veti gasi drumul spre succes. Luna Iulie pentru voi va una de planuri de viata sau de cel putin 3 ani, in care va avantati cu determinare si insistenta.
 
Schimbari esentiale care vor porni din cxonstatari si constientizari, revelatii si idei valoroase va vor determina sa vedeti viata mai concret si mai realist decat in ultimii 15 ani.

Zilele cele mai importante pentru voi vor fi: 3, 13, 14, 19, 20, 23 si 25 Iulie. Primele trei vor veni cu energii mai putin favorabile, iar urmatoarele va vor aduce magia pe care o cautati in aceasta luna de vara din prezentul vostru.

Lucruri importante pe care le veti intelege si le veti spune se vor intampla si pentru voi pe tot parcursul perioadei 20 iulie-18 Septembrie.
Sanatatea voastra este pusa sub lupa in mijlocul lunii si va atrage atentia asupra unor posibile sensibilitati care ar putea sa va aduca neplaceri in urmatorii 2 ani.

Luna Iulie va este ca o trambulina pentru restul anului, ea va aduce energiile de care aveti nevoie si oportunitatile pe care le-ati asteptat ceva vreme.

Sursa foto: blog.sivanaspirit.com/

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog