Astrologie

#horoscopul saptamanii #astrolog maria sarbu # horoscop saptamanal #zodii #horoscop #surprize #dragobete

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Horoscopul saptamanii 21 - 27 februarie. Ce surprize te asteapta de Dragobete VIDEO

O saptamana de rezumate si de scopuri uitate pe drum sau momente ratacite in trecut care se cer actualizate.

Cel mai important rezumat va incepe pe 27 februarie si se va termina pe 4 martie. Iar zilele care aduc la prezent tot felul de amintiri sau situatii de la trecut vor fi: 23 si 25 Februarie. Fiecare zi cu ecoul ei, diferit ca si aspecte, energii si revelatii.

Zilele cele mai efervescente din saptamana vor fi: 22, 24 si 25 februarie.

Dragobetele va fi o zi de o complexitate frumoasa, sau mai bine-zis, cu happy end. Daca prima parte a zilei va fi obositoare si agitata, amiaza va inflori energii noi in sufletele noastre si va aduce sarbatoarea in case.

Berbec

Dai sfaturi de cariera altora, cauti solutii. Esti foarte preocupat de interesele tale profesionale si vrei lucruri complicate, dar si realizari marete. Maturizare si maturitate. De Dragobete ai grija la excese si mergi la un spectacol, teatru, dans.

Taur

Fii cald, fii prietenos, ghideaza-i pe cei dragi. Esti mai incercat in aceasta perioada. Evita rupturile in cuplu. De Dragobete intimitatea si pasiunea iti condimenteaza simturile.

Gemeni

Parca se stinge flacara unei iubiri, parca toate sunt mai fara farmec sau poate tu nu ai echilibru interior. Retras, rece, critic si fara a mai fi ca altadata sufletul petrecerii. De Dragobete CINA ROMANTICA.

 

Rac

Nu ai incredere in tine de ceva vreme si te ascunzi in spatele cinismului pentru a nu lasa sa se vada lipsa ta de carisma. De Dragobete vei prefera sa stai mai mult la munca pentru a nu suferi in viata personala, sau poate pentru ca acolo este iubirea.

Leu

Proiecte mari in plan profesional dar si mult haos la serviciu. Esti oarecum epuizat de rabdarea pe care ti-o impui. Dar ai nevoie de sensibilitate si sa fii gentil, loial. De Dragobete te vei rasfata ca un copil si vei rade din suflet. 

Fecioara

Si tu ai nevoie sa te porti mai deschis cu persoana iubita, va lipseste tandretea in cuplu sau voi ati uitat sa mai fiti duiosi.De Dragobete mult consum de energie cu ceva ce se incapataneaza sa nu iasa cum vrei tu.

Balanta

Cu toate panzele sus in proiectele de familie. Ai mare nevoie de conexiunea ta cu persoana iubita si de o ambianta calda acasa. De Dragobete veselie si timpul trece repede, vezi sa nu intarzii la intalnire.

Scorpion

Evita sa te dai mare si gestioneaza comunicarea prin mai multa delicatete. Ai parte de oameni care te apreciaza dar nu incerca sa ii eclipsezi. De Dragobete ATENTIE LA CHELTUIELI!

Sagetator

Creativitatea poate fi prietena buna daca ai de asteptat niste confirmari, care vin asa de greu... Fii deschis la exprimarea sentimentelor cu mai multa usurinta. De Dragobete te consumi tu singur foarte mult. Oare e neincrederea?!

Capricorn

Vrei sa fii luat in serios si esti mai demonstrativ decat de obicei. Vezi daca nu cumva este egoul tau cel care vrea validare si sa faca impresie buna. De Dragobete iti tii sentimentele in lesa sau ai intalnire secreta.

Varsator

Ai de ceva vreme obiceiul de a te auto-restrictiona. Poate lucrurile sunt prea mult sau prea mari pentru tine. Mai bine incarca bateriile si pune motoarele in functiune. De Dragobete o dorinta sau o asteptare implinita.

Pesti

Daca nu stii sa armonizezi munca si relatia, atunci vei avea o saptamana de haos.Lucreaza la stima de sine. De Dragobete prea mult consum de energie la serviciu. Recomandat sa participi la evenimente sociale.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea