Astrologie

# horoscop saptamanal #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Horoscop 28 ianuarie – 6 martie. Ce vesti aduc astrele

Mi-am ales sa vorbesc de aceasta data despre climatul actual si despre responsabilitatile zodiilor in acest moment, mai ales pentru ca foarte multi sunt interesati de “daca” si “ce” si “cand”.

Este adevarat ca puteam spune mai mult si ca de multe alte ori am ales sa fiu doar indrumator si DOAR sa subliniez lucrurile.

Traim un an inselator cum am mai spus si este departe de a fi in toate aspectele lui. Se tese o panza care e deja inceputa din 2018, cand unii au pierdut bataliile personale, desi erau responsabili nu doar pentru ei. Probabil ca veti intelege la cine ma refer chiar daca nu am dat niciun nume.

Din pacate parerile mele sunt poate cam directe si imi cer scuze daca lezez pe cineva. Bataliile sunt intre fortele negative - atat la individual cat si la nivel social, in egala masura - asa cum spuneam in primele previziuni pentru acest an; se lupta raul mai mic cu raul mai mare si celelalte forte sunt victime colaterale din pacate. 

Gasiti aici horoscopul despre 2022, la care fac referire.

Insist in pastrarea calmului, luciditatii si a luminii divine interioare pentru fiecare, pentru ca mai multe lumini in aceeasi incapere vor lumina toata incaperea. Iar i astfel de momente orice tabara se bucura sa castige inca un aderant, sa spunem metaforic.  

Nu e nici Soarele stralucitor pe cer, dar nici intunericul mai mare in suflete, inca lucrurile se pot schimba si de-o parte si de alta si e important ce forta castiga in viata fiecaruia. Pentru ca vibratia generala se compune prin interdependenta si co-dependenta dintre noi - in fata incercarilor.

Zodiile pe care le-am incurajat sunt mare parte din zodiac, iar zodiile pe care vreau sa ii atentionez sunt: Scorpion, Varsator, TAUR, Gemeni, Pesti, Balanta, Sagetator si Leu.

Daca va este teama ca zarurile s-au aruncat, atunci sa stiti ca s-au aruncat in 2018 si deja de atunci se tot amesteca piesele si cartile.

Nu e nici vara sufletului omenirii, nu este nici iarna lui. Este o experienta pe care am ales-o fiecare la intrupare. Iar daca acum putem alege ceva este sa alegem cum vrem sa evoluam, prin suferinta sau prin cunoastere.

Zilele cele mai bune din saptamana, din pacate sunt foarte putine, respectiv 4 si 5 Martie. Iar zilele mai putin bune: 1, 3 si 6 Martie.

Zodiile cele mai incercate: Leul, Varsatorul. Zodia cea mai ferita de aspecte negative: Berbecul.

Atentie la problemele cu ochii, cu tiroida, cu picioarele, tensiunea si coloana vertebrala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea