Astrologie

#harta astrologica a romaniei #harta astrologica #romania

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Harta astrologica a Romaniei in 2022

Anul 2022 este un an special si cu valente foarte speciale, iar planul economic va avea mult de suferit in acest an. Prima parte din an, pana la mijloc de Iunie vor fi posibile probleme economice mai acute decat in a doua jumatate de an. Iar planul politic putem observa deja de la final de 2021 o ignoranta vis-a-vis de unele pericole si lucrul acesta poate sa lase urme dupa Aprilie.

 

Perioada favorabila din an va fi Iunie - Iulie si va continua in Feb 2023.

Stresul si gradul de efort al poporului va continua pana la toamna, intre timp multe business-uri vor da faliment, iar finalul de Iulie va fi marcat de unele probleme la nivel de jurnalism.

Finalul de an poate veni cu unele calamitati si o situatie de criza deja in luna Noiembrie.

Din pacate exista o energie de suprasolicitare pe care romanii o poarta parca dintotdeauna si sunt multe blocaje pe care tara trebuie sa invete sa le puna stop, pentru a reusi sa creasca la un nivel superior de dezvoltare.

Prima problema cu care se lupta romanii vine din exigenta fata de celalalt si astfel lipsa de armonie la nivel energetic intre noi. Ar fi mult mai cursiva energia daca am fi mai putin critici unii cu altii. 

Apoi o alta problema se vede din lipsa viziune simplificata. Romanului ii place sa se complice si sa faca fata situatiilor grele, el este invatat cu greul si asta nu il avantajeaza daca vrea cu adevarat sa atinga alte niveluri si sa isi depaseasca cu adevarat conditia. 

Neamul nostru are o genetica foarte puternica si ne-am indepartat de calea noastra. Noi suntem extravaganti ca popor, dar din pacate ne-am minimalizat si ne-am depersonalizat din cauza faptului sa nu mai stim sa ne raportam la valorile noastre reale si nu mai avem curaj sa aspiram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea