Astrologie

#reinventare personala # detox de mentalitate #astrolog maria sarbu

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Detox de mentalitate in 10 zile

Sunt multe femei care au tot felul de blocaje si cauta solutii si retete magice, multe dintre voi aveti nevoie de inspiratie. Astrologul Maria Sarbu va propune un detox de idei si de mentalitate, gratuit, pe pagina ei YouTube.

 

"Primul pas important este sa cauti unde trebuie si sa fii la momentul potrivit pe pagina potrivita. Iata cateva idei propuse de ea in acest material:

Ce varsta are frustrarea ta? Frumusetea si inteligenta artificial creata in comparatie cu valorile naturale. Fricile si toxinele lor. Minimalizarea si nevoia de un detox de mentalitate, de idei si de programele mentale pare ca ar fi genial. 

Primesc adesea intrebare: ”cum ma deblochez”?, de aceea am creat un program de 10 zile in care le ajut pe femei sa constientizeze cand isi fac iluzii, cand sunt prea dure cu ele sau cand sunt pierdute in haos si-n blocaje. Ideea mea de baza este ca ele sa faca clickurile mentale necesare si restul va depinde de ele.

Indiferent de zodie sau de ascendent, multe dintre domnite si domnisoare au multe blocaje in viata personala. De aceea vin iata cu informatie catre ele pentru a avea materiale din care sa se inspire. Iar daca sunt sincere vor reusi sa faca schimbari miraculoase”, spune Maria Sarbu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea