Astrologie

#cele mai afectate zodii de luna plina #zodii luna plina #influenta luna plina #luna plina 9 iulie #luna plina

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum vor fi influentate zodiile de luna plina din 9 iulie VIDEO

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum vor fi influentate zodiile de luna plina din 9 iulie VIDEO

Cu pasi repezi se apropie luna plina din ziua de 9 Iulie. O zi aparte prin aspectele ei, o luna plina speciala prin gradele la care se produce. Cu multe influente in plan emotional, aceasta luna plina ne va aduce o sensibilizare aparte. Fiecare nativ va resimti sub diferite forme si emotii aceasta trecere de la crestere la descrestere al ciclului lunii.

Cei mai bine aspectati vor fi zodiile: Rac, Scorpion si Pesti. Cei mai putin favorizati vor fi: Capricorn, Gemeni, Leu, Sagetator. Problemele emotionale pot parea mai mari decat sunt de fapt, sentimentele pot lua amploare, se pot ravasi suflete si se pot frustra unii dintre noi. Este una dintre acele luni pline in fata carora ramanem nepunciosi si sensibilizati. Unii ar putea face alegeri autodistructive, altii pot cadea in probleme de sanatate, altii pot fi furiosi sau plangaciosi.

Digestia este una dintre posibilele neplaceri de sanatate, sau chiar o scadere a mineralelor din organism, retentia de apa, cresterea tesutului adipos si celulitei, stomacul si nepalcerile lui, agitatia si impulsivitatea pot fi si ele o consecinta a zilelor de weekend. Atentie la apa, la modul de alimentatie si la vacante si inot.

Berbecul

Are un weekend de prioritati de familie, important ar fi sa lase vacanta pentru mai tarziu si sa ramana alaturi de cei dragi. Atentie la reprosuri de la copii.

Taurul

Drumuri de facut si reprosuri de la cineva drag sau din familie, unele vorbe foarte dure, de neasteptat.

Gemenii

Ati cheltuit prea mult sau aveti de facut calcule mai riguroase pentru a va administra banii mai corest. Certuri cu fratii si atentie in trafic la conflicte ce pot sa apara.

Racul

Orgolii financiare, ganduri dure despre bani si cei care ii detin, sau stres pe teme financiare. Multe proiecte importante de dezvoltat daca nu ai fi setat pe certuri si contradictii in cuplu.

Leul

Evita sa fii agresiv si ai grija de sanatate, este un weekend care iti poate aduce bucurii daca vei sti sa iti distribui energia corect.

Fecioara

Sanatatea ta este importanta, mai ales daca esti intr-o perioada de stres. Atentie la picioare si evita gandurile dusmanoase. Schimbari mari si perspective benefice daca vei renunta la ceva vicii.

Balanta

Ai de petrecut mult timp la serviciu, mai putin timp cu familia, ai nevoie de respect si il cauti acolo unde exista. Prioritati noi de viitor in care investesti multa energie.

Scorpionul

Atentie la sanatatea tatalui si la probeleme posibile care te-ar putea afecta dinspre barbati. Calatorii lungi si planuri de vacanta importante. Poti renunta la ceva colaborari.

Sagetator

Orgolii de strainatate si ganduri mari de calatorie. Atentie la dusmanii si la sanatatea ta hormonala. Termini ceva cheltuieli.

Capricorn

Certuri in cuplu sau neplaceri in paradis. Atentie la santajul emotional la care poate apela persoana iubita tocmai pentur a te sensibiliza. Ai nevoie de armonie in doi care sa inlocuiasca lupta de orgolii sau de putere care se intampla in relatia ta.

Varsatorul

Orgoliul persoanei iubite te poate consuma in plus sau te poate pune la treaba. Ai nevoie sa ridici standardele.

Pesti

Munca in weekend sau prioritati care te impulsioneaza sa lupti mai mult pentru puterea ta. Copiii iti sugereaza sa faci unele schimbari de perspective pentru viitorul tau.

O luna plina care va aduce primii pasi in proiecte ce vor lua amploare peste doi ani. Un weekend plin de sensibilitate si distingeri intre alb si negru, fara compromisuri si fara linii de mijloc. Orgolii ce ar putea declansa noi nevoi de putere si renasteri din cenusa pentru unii dintre noi. Sa avem o luna plina frumoasa si un weekend magic.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog