Astrologie

#compatibilitate #femeia berbec #horoscop #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cu cine este compatibila femeia Berbec

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cu cine este compatibila femeia Berbec

Masculina si focoasa, ferma si curajoasa, femeia Berbec va ramane rar langa un barbat slab sau lipsit de initiativa. Ea are nevoie de un partener care sa ii incurajeze feminitatea, caldura si linistea, un barbat care sa ii ofere libertate si care sa o motiveze.

Pentru femeia Berbec relatia cea mai fericita este alaturi de un barbat Balanta, pentru ca acesta va sti sa ii acorde aerul de care ea are nevoie pentru a arde in buna voie. Tot el va sti sa ii impartaseasca tendinta spre plictiseala de care amândoi se vor feri in relatia lor. Tot alaturi de barbatul Balanta, femeia Berbec va invata sa impartaseasca emotii, sa fie mult mai deschisa, mult mai statornica si va descoperi in ea bucuria de a se lasa sustinuta.

Daca nu este prea mult foc, atunci femeia Berbec poate construi o relatie frumoasa si alaturi de un barbat Leu, sau un barbat Sagetator, prin afinitatile comune pe care le vor descoperi impreuna.

Relatia care ii accelereaza evolutia este alaturi de barbatul Taur, impreuna ei pot trai o poveste frumoasa impletita cu gelozii si drame pasionale.

Femeia Berbec va relationa karmic alaturi de un barbat Rac sau un barbat Capricorn.

Femeia Berbec va predispune la despartire cupluri formate din nativi Varsator si Taur.

In relatie cu un barbat nascut in aceasi zodie ea va trai o poveste frumoasa.

Alaturi de femeia Scorpion, ea nu este dintre acele femei norocoase in dragoste, mai ales cele nascute in primul decan al zodiei. Are nevoie sa fie mai gratioasa, mai suava si mai alintata pentru a se bucura de frumusetea iubirii.

Ea se indragosteste cel mai repede dintre noi, vine in cuplu cu mult entuziasm si cauta implinire, afirmare si provocari. Iar drama ei in cuplu, adesea este fuga instinctiva. 

Am cules pentru voi cateva aceste idei din carte (Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor). Am prezentat acolo si capacitatea de conductor al iubirii pe care o are femeia Berbec si puterea ei speciala, aceea de a motiva si de oferi confirmare oricarui partener care exista pentru o perioada -cel putin medie- in viata ei.

 

Sursa foto: aucoindesjardins.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •  
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog