Astrologie

#astrologie #zodii #arhetipuri astrologie #Venusian

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog: Influenta planetelor asupra personalitatii - Venusianul

Energia planetara cu care rezoneaza fiecare zodie determina anumite caracteristici ale personalitatii fiecarei persoane. In functie de planeta dominatoare se disting 10 tipologii astrologice. Astazi voi prezenta caracteristicile Venusianului. Indiferent de sexul sau, Venusianul are o figura eleganta, placuta, feminina cu un mers leganat si seducator.
 

Inzestrat de mama natura cu pielea frumoasa, moale, luminoasa, bruna-trandafirie, parul lung, des, de culoare cafeniu deschis, Venusianul este usor de remarcat si lasa o buna impresie in societate. E clar genul care emana stabilitate, caldura, il poti introduce repede parintilor, caci sigur il/o vor aprecia.

Daca Mercurianul e usor de remarcat prin forma fruntii si a staturii, vom recunoaste un Venusian in primul rand dupa gura senzuala, cu buze pline rosii, elegant desenate.

Are sprancene dese, frumos arcuite. Ochii sunt mari, prietenosi, umezi, verzui. Fruntea este rotunda, mica, iar obrajii - ovali, nasul - carnos.

Femeile din acest tip constitutional au forme voluptoase. Iar barbatii acumuleaza usor masa musculara, daca aleg sa se antreneze cu consecventa.

In frenologie, tipul venusian are ceafa bine pronuntata.

Oasele sunt fine si nu ies in evident. Coapsele si soldurile sunt bine dezvoltate. Au talpa mica si mana moale, plinuta.

In palma, “muntele Venus “ este mai evidentiat si brazdat de multe linii fine.

Scrie dezordonat, distantat, cu linii curbe si cu inflorituri.

Este predispus la boli de: tiroida, laringe, faringe, stomac, intestin subtire, rinichi, sani, uter si la boli venerice. Are o mare energie erotica, dar trebuie sa invete sa se daruiasca si trup si suflet in relatie, altfel se poate dezvolta dizgratios (prea incapatanat sau superficial).
 

Se imbraca armonios, este cochet, elegant, poarta bijuterii (chiar si barbatii) si poate deveni un fashion icon. Are un simt estetic dezvoltat si e foarte creativ. De obicei marii cantareti apartin acestui arhetip.

Culori: verde deschis, trandafiriu, bleu si galben.

Plante:
para, bobul, lamaita.

Metal: cupru.

Mirosuri: verbina, scortisoara.

Piatra pretioasa: smarald, peruzea.

Ca ratiune:
deductiv, imaginativ.

Ca sentiment:
afectuos, iubitor, sensibil, pasional.

Ca activitate: lenes, senzual, voluptos.

Ca defecte: nevoie exagerata de a placea, erotism necontrolat, nerabdare, necredinta, risipa, perversitate, poate face compromisuri usor.

Are aptitudini pentru: actor, bijutier, orator, compozitor, muzician, comerciant (mai ales cu podoabe si articole de imbracaminte).

Acest tip de personalitate se intalneste mai des la cei nascuti sau cu ascendant in zodiile: Taur, Balanta, dar si cei nascuti in zodiile Rac si Pesti au o anumita rezonanta cu acest arhetip.

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elena Angheloiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea