Astrologie

#astrologie #fericire #comunicare #zodii

Expertul Acasa.ro, Elena Angelia, astrolog: Evenimentele astrologice ale lunii prelungesc starea de sarbatoare pana in martie. Iata la ce sa te astepti!

Conjunctia Soare-Neptun este un aspect dinamizant pentru latura noastra artistica si spirituala. Doamnele si domnisoarele vor putea fi fericite, deoarece este o influenta puternica pana pe 3 martie si vor putea simti cum iubirea romantica, calda, dulce se aprinde in sufletele iubitilor/sotilor.

 

Deschiderea afectiva, dar si mentala este evidenta atat pentru femei, cat si pentru barbati. Este mult mai usor acum sa se depaseasca tot felul de limitari, prejudecati, atasamente, chiar si vicii (este un moment bun pentru cei care doresc sa renunte la fumat sau alte obiceiuri nesanatoase).

Starea frumoasa produsa de sarbatoare Sfantului Valentin se prelungeste pana la Martisor si ne putem astepta la declaratii spontane de dragoste si cadouri simbolice, dar emotionante.

Imaginatia este efervescenta, intuitia -  din ce in ce mai puternica si mai clara, chiar si minciunelele nevinovate sunt demascate instantaneu.
Avertisment: Daca incepeti un tratament medicamentos in aceasta perioada, ar fi bine sa luati doze mai mici, deoarece capacitatea de absorbtie este  marita si pot aparea efecte neplacute.


Sextil Venus - Saturn incepe de pe 25 februarie si tine pana pe 5 martie. Favorizeaza depasirea superficialitatii si transformarea relatiei pasionale intr-una responsabila, matura din punct de vedere afectiv. E un moment prielnic demonstrarii starii de iubire (se cer fapte, nu cuvinte).

Fidelitatea, devotamentul, increderea, responsabilitatea emotionala sunt cuvinte-cheie pentru aceste zile. Se va percepe clar un echilibru intre sfera materiala si cea emotionala.

Cuadratura Saturn-Mercur, care va dura pana la mijlocul lui martie, poate face dificila deplasarile, mai ales in interes de serviciu. Planurile pot fi deseori date peste cap cu diverse amanari sau revizuiri. Verificati de doua ori daca ati luat cu voi toate actele de care aveti nevoie. Comunicarea (de orice natura) va fi deficitara (neintelegeri, blocaje etc.) si pesimismul mai evident decat in trecut. Prietenii ne pot parea mai sarcastici, materialisti sau mult prea critici.

 

Desi toate zodiile vor fi afectate, cel mai intens vor reactiona: Pestii, Varsatorii, Scorpionii, Fecioarele si Leii.

Date contact:

 

Date contact:

Web:  astrointerpret.com

Facebook:  Astro-interpretcom

astrologyinterpret

E-mail: contact@astrointerpret.com
Telefon: 0744.821.777

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Elena Angheloiu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea