Cele mai citite despre ardei

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa scapi de furnici

Furnicile sunt mai greu de exterminat decat alte insecte, mai ales daca au cuibul in apropierea sau chiar in casa ta. Poate ca ai incercat mai multe solutii pana acum, insa fara succesul dorit. Alege metoda potrivita in functie de gravitatea problemei si de persoanele care locuiesc in casa ta.

Meniu traditional pentru masa de Paste

Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale anului, motiv pentru membrii familiei si prieteni sa se adune in jurul mesei de sarbatoare. Iar daca printre preferintele mesenilor se afla mai ales bucatele traditionale de Pasti, atunci vei putea gasi potrivit urmatorul meniu.

Cele mai noi despre ardei

Legume pline de pesticide, crescute in Romania! Sunt foarte toxice!

O situatie alarmanta are loc in Romania. Legumele crescute in tara noastra, mai exact cele cultivate in sugul Romaniei, au un nivel crescut de reziduuri.

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Cum sa prepari cea mai buna Shakshuka. Reteta secreta a lui Chef Joseph Hadad

Shakshuka este un preparat pentru mic dejun, originar din nordul Africii si din Orientul Mijlociu. Exista insa si persoane care il consuma si la alte ore ale zilei considerandu-l un preparat potrivit pentru orice tip de masa. Mai jos vei vedea reteta lui chef Joseph Hadad de Shakshuka.