Poze aplicare mascara

Iata cele mai relevante poze despre aplicare mascara de pe acasa.ro

Cele mai citite despre aplicare mascara

Cele mai utilizabile 10 pozitii Kama Sutra

Kama Sutra este mai mult decat un manual de pozitii sexuale.

Machiajul ochilor – sfaturi de la un make-up artist

"Machiajul ochilor are rolul de a face privirea mai intensa si mai expresiva, de a crea lumini sau umbre cu ajutorul nuantelor.

Horoscop 2011 zodia varsator

In general, anul 2011 este unul bun pentru tine. Apar mai multe oportunitati sa te dezvolti atat la nivel personal, cat si profesional. Personal, intalnesti multi oameni, iti faci noi contacte, inveti din greselile trecutului. Daca inca nu esti implinit sub aspect amoros, in 2011 ai putea sa-ti

Cele mai noi despre aplicare mascara

Cum ne pregatim corpul pentru vara

De cateva zile ne bucuram de unul dintre cele mai asteptate anotimpuri, vara! Soare, mare, relaxare, ce poate fi mai frumos decat o vacanta departe de grijile cotidiene si de traficul aglomerat. Vara a sosit si inainte sa ne dam seama, a venit timpul sa inlocuim tinutele voluminoase de iarna cu rochii, pantaloni scurti, maiouri si costume de baie.

De ce este important sa folosesti echipamente de siguranta si protectie?

Echipamentul individual de protectie (EIP) este un dispozitiv sau un mijloc destinat a fi purtat sau tinut de catre o persoana pentru a o proteja impotriva unuia sau mai multor riscuri de natura sa ii ameninte siguranta sau sanatatea in principal la locul de munca. Alegerea de echipamente de siguranta si protectie se va face din ingco mag in functie de riscurile de prevenit, de conditiile de munca si de utilizatori, si asta foarte precis (sarcini indeplinite de utilizator, marimea utilizatorului, compozitia produselor utilizate, standardele in vigoare, etc.). In alegerea EIP poate fi consultat si medicul de medicina muncii.

Cum sa iti amenajezi gradina: lucruri de care ai nevoie

Un spatiu generos la curte sau unul de dimensiuni reduse poate fi amenajat, astfel incat designul sa bucure ochii si sufletul. Cu un proiect de amenajare a gradinii, pe gustul tau, poti avea un colt de rai, care sa iti ofere confortul necesar.