Aperitive

# chipsuri casa # reteta chispuri # chipsuri

Chipsuri sanatoase: cea mai simpla si rapida reteta

Prepara-ti acasa o portie de chipsuri aromate, super-gustoase. Se pregatesc in doar cateva minute, nu necesita prea mult efort, iar rezultatul este unul pe masura. 

Ingrediente

4 cartofi 

1 lingura ulei de masline 

sare 

Mod de preparare: 

Dupa ce ai curatat cartofii, taie-i felii subtiri fie cu un cutit foarte bine ascutit, fie cu un feliator de legume orizontal. Clateste bine feliile cu apa, scurge-le, apoi usuca-le cu ajutorul unui prosop de bucatarie. Unge cu ulei de masline un vas yena sau o farfurie termorezistenta, apoi insira pe ea feliile de cartof intr-un singur strat si condimenteaza cu sare. Poti folosi orice fel de condimente doresti. Da vasul la cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute, apoi scoate cartofii. Cand se vor raci, se vor intari si vor deveni la fel de crocanti ca si chipsurile din comert.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete