Aperitive

#aperitive #rosii #retete #rosii umplute #rosii umplute cu cascaval

Rosii umplute cu cascaval si ceapa

Rosiile umplute cu cascaval si ceapa sunt un aperitiv simplu de facut si foarte gustos. Cu un astfel de preparat nu poti sa dai gres deoarece este pe placul tuturor.

Ingrediente pentru

5 rosii medii
1/2 canuta branza alba
5 linguri cascaval ras
1 lingurita busuioc proaspat
1 ceapa taiata
2 cepe verzi mici, taiate
1/2 cana ulei de masline

Cum se prepara rosiile umplute

Taie capacul rosiilor si scobeste miezul cu o lingura. Soteaza ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline, pana isi schimba culoarea. Ia apoi tigaia de pe foc. Adauga in tigaie branza, cascavalul, busuiocul, putina sare si niste piper negru macinat. Amesteca bine. Umple cavitatile rosiilor cu aceasta compozitie. Adauga niste cascaval ras la final si pune inapoi capacul rosiei.

Unge o tava cu ulei si pune rosiile, apoi da-le la cuptor 30 de minute la 110 grade Celsius.

Cum se servesc rosiile umplute

Serveste rosiile fierbinti. Le poti decora cu o frunza de menta proaspata.

foto : wearenotmartha.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului