Rosiile umplute cu cascaval si ceapa sunt un aperitiv simplu de facut si foarte gustos. Cu un astfel de preparat nu poti sa dai gres deoarece este pe placul tuturor.
Ingrediente pentru
5 rosii medii
1/2 canuta branza alba
5 linguri cascaval ras
1 lingurita busuioc proaspat
1 ceapa taiata
2 cepe verzi mici, taiate
1/2 cana ulei de masline
Cum se prepara rosiile umplute
Taie capacul rosiilor si scobeste miezul cu o lingura. Soteaza ceapa intr-o tigaie cu ulei de masline, pana isi schimba culoarea. Ia apoi tigaia de pe foc. Adauga in tigaie branza, cascavalul, busuiocul, putina sare si niste piper negru macinat. Amesteca bine. Umple cavitatile rosiilor cu aceasta compozitie. Adauga niste cascaval ras la final si pune inapoi capacul rosiei.
Unge o tava cu ulei si pune rosiile, apoi da-le la cuptor 30 de minute la 110 grade Celsius.
Cum se servesc rosiile umplute
Serveste rosiile fierbinti. Le poti decora cu o frunza de menta proaspata.
foto : wearenotmartha.com
#aperitive #rosii #retete #rosii umplute #rosii umplute cu cascaval
Rosii umplute cu cascaval si ceapa
Rosii umplute cu cascaval si ceapa Rosiile umplute cu cascaval si ceapa sunt un aperitiv simplu de facut si foarte gustos. Cu un astfel de preparat nu poti sa dai gres deoarece este pe placul tuturor.- 2012-02-22 2012-02-22
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz