Aperitive

#rosii #rosii umplute #rosii coapte #aperitive rosii #supa Gazpacho #salsa clasica

Profita de sezonul rosiilor! Cele mai simple, rapide si gustoase idei de mancaruri

Rosii coapte sau fripte pe gratar

Sursa foto: Jewmalt.com

Rosiile coapte sau fripte pe gratar reprezinta cea mai simpla varianta de garnitura pentru o friptura si cel mai versatil ingredient pentru salate, paste, sosuri ori sandviciuri. Stropite cu putin ulei de masline, asezonate cu usturoi, busuioc, piper si putina sare, te vei bucura de o experienta culinara savuroasa, aproape fara niciun pic de efort.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului