Aperitive

#paine #alune #morcovi

Paine cu morcovi si alune

Painea cu si este foarte satioasa si se prepara destul de repede. O poti servi atat simpl, cat si la diverse aperitive .

 

Ingrediente pentru paine cu morcovi si alune

 

  • 500 grame faina
  • sare
  • 150 grame morcovi
  • 100 grame alune prajite
  • 300 ml iaurt
  • 130 ml lapte degresat.

 

Cum se prepara painea cu morcovi si alune

 

Incalzeste cuptorul la 200 de grade.

Amesteca faina cu sare si bicarbonat .Adauga apoi morcovii rasi, alunele si iaurtul. Adauga apoi treptat si laptele. Amesteca toate ingredientele pana obtii un omogen.

Pune aluatul intr-o tava unsa cu ulei si putina faina. Lasa sa creasca timp de 30 de minute, apoi da tava la cuptor.

Lasa painea la copt timp de 30 - 40 de minute.

 

Cum se serveste painea cu morcovi si alune

 

Painea cu morcovi si alune se serveste ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului