Aperitive

#pesto #rosii #tarta

Pachetelul zilnic: tarta cu rosii si sos pesto

Daca vrei sa iei in pachetelul zilnic un preparat de casa asemanator pizzei, incearca niste tarte cu rosii si sos pesto .

Ingrediente pentru tarta cu rosii si sos acasa .ro/pesto" title="pesto">pesto
 

  • 375 gr aluat foetaj
  • 8 rosii feliate
  • 4 linguri sos pesto
  • 2 linguri mascarpone
     

Cum se prepara tarta cu rosii si sos pesto
 

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Aluatul de foetaj se intinde si se face o margine (inalta) de 1 cm. Apoi se pune la cuptor si se lasa la copt vreo 15 minute, pana cand devine auriu.

Scoate aluatul, intinde sosul pesto pe suprafata lui, pana in margine, apoi pune mascarpone, apoi feliile de rosii. Da tarta la cuptor 10 minute, pana cand rosiile sunt facute bine, iar branza s-a topit.
 

Cum se serveste tarta cu rosii si sos pesto
 

Se serveste calda sau rece.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare