Aperitive

#bacon #oua benedict #oua cu bacon #aperitif

Oua Benedict cu bacon

Daca vrei sa pregatesti un aperitiv special si cu un gust deosebit, ouale Benedict sunt cea mai rafinata alegere. Invitatii tai vor fi cu siguranta incantati si surprinsi de ineditul tau apertiv.


Ingrediente pentru oua Benedict:

  • 8 oua
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri de vin alb sec
  • 1/2 linguri suc de lamaie
  • 1/4 lingurita Tabasco
  • 8 felii bacon
  • rucola
  • paine prajita
  • sare
  • unt nesarat


Cum se prepara ouale Benedict:

Amesteca cele 4 galbenusuri cu vinul si putina sare aproximativ 2 minute. Adauga treptat untul topit, amestecand continuu, pana obtii un sos cremos, apoi adauga sucul de lamaie si Tabasco.

Rumeneste putin sunca, adauga rucola in restul de ulei insa nu o lasa mult, doar trece-o putin prin uleiul incins.

Fierbe ouale, incat sa nu fie foarte tari, apoi aranjeaza pe fiecare felie de paine prajita sunca, ouale fierte rucola si sosul.


Cum se servesc ouale Benedict:

Ouale Benedict se servesc reci, ca aperitiv.

Sursa foto: myrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare