Aperitive

#idei de aperitive #retete simple #aperitive #revelion #retete rapide

Idei de aperitive perfecte pentru petrecerea de Revelion

Planuiesti o petrecere de Revelion la tine acasa? Daca ai multi invitati cel mai bine este sa pregatesti un bufet suedez. In acest fel veti avea si suficient spatiu pentru a dansa in voie. Iata pentru ce aperitive poti opta pentru petrecerea de Anul Nou, pe langa traditionalele platouri cu branzeturi si mezeluri.

Mini-pizza

Pentru a nu pierde timpul cu prepararea aluatului, poti cumpara unul gata facut de la brutarie. Imparte-l in bucatelele mici, egale si intinde-le sub forma de cerc. Adauga sos de rosii, mozzarella si variate toppinguri (carnati picanti, alam, piept de pui, legume, etc). Cu siguranta mini-pizza va avea un succes urias.

Bruschete calde

Bruschetele, servite calde, nu trebuie sa-ti lipseasca. Se prepara in doar cateva minute si cu siguranta vor fi apreciate de intreaga lume. Tot ce trebuie sa faci este sa le ungi cu sos pesto, cu rosii, usturoi si ulei de masline sau chiar cu o branza mai dura si lasa-le sa se rumeneasca timp de cateva minute in cuptor.

Salate

Salata de beouf este nelipsita de pe masa de sarbatori. Asadar asigura-te ca nu lipseste nici de pe masa ta. Adauga langa aceasta si alte salate cum ar fi: salata de icre, salata greceasca de vinete si salata de peste.

Pestele, de nelipsit de pe masa

Indiferent ca optezi pentru prepararea unei salate de peste, sau adaugi aperitive calde precum fish fingers, pestele nu trebuie sa-ti lipseasca de pe masa. Si asta pentru ca traditia spune ca in noaptea de Anul Nou trebuie sa consumi peste ca sa-ti mearga bine tot anul.

Sursa foto: gone-ta-pott.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului