Aperitive

#hummus cu sfecla #hummus

Hummus cu sfecla rosie, o reteta pe care merita sa o incerci

Daca iti place hummusul, cu siguranta vei adora reteta care include si delicioasa sfecla rosie.

 

Pentru acest preparat vei avea nevoie de:

  • 500 g de sfecla rosie cruda
  • 2 conserve de 400 g de naut
  • suc de 2 lamai
  • 1 lingura de chimen macinat
  • iaurt, seminte de chimen prajite, menta si paine crocanta (pentru servire)

Pune sfecla intr-o cratita mare cu apa clocotita, cu capac, si las-o 30-40 de minute, pana cand se inmoaie. Scurge sfecla si las-o deoparte sa se raceasca.

Taie grosier pulpa sfeclei si adaug-o in robotul de bucatarie, impreuna cu nautul, sucul de lamaie, chimenul, adaugand sare si piper dupa gust. Hummusul obtinut se serveste cu putin iaurt, cateva seminte de chimen prajite, putina menta rupta si paine crocanta.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului