- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Pastel
Sursa foto: taartenwereld.vpweb.nl
Ingrediente:
- 450 g faina
- 1 ou mare
- 1 lingura margarina
- 1 lingura praf de copt
- 2 cani lapte
- 1 lingurita sare
- umplutura (mozzarella sau pui aromat calit cu usturoi si ceapa)
Mod de preparare:
Prepara aluatul, amestecand faina, oul, margarina si praful de copt. Incalzeste putin laptele cu doua linguri de apa si putina sare, apoi toarna-l treptat peste faina. Incorporeaza bine ingredientele si framanta totul pana obtii un aluat elastic, care se dezlipeste de pe maini. Lasa aluatul sa se odihneasca 15 minute, apoi intinde-l cu sucitorul pe masa si taie-l in patratele de aproximativ 10 cm pe latura. Toarna umplutura si inchide "pliculetele" avand grija sa le lipesti bine de margini cu furculita. Prajeste-le in baie de ulei incins pana devin rumenii.
Sursa foto principala: jsalgados.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina