Aperitive

#avocado pane #retete simple #aperitive #gustari #retete rapide

Cum sa prepari cea mai buna reteta de avocado pane

Urmeaza sa dai o petrecere sau vrei sa savurezi o gustare buna in timpul unui film? Incearca aceasta reteta simpla de avocado pane. Se prepara in doar 15 minute si nu ai cum sa dai gres cu ea.

Ingrediente pentru avocado pane

  • 2 fructe de avocado coapte
  • sare
  • piper
  • 1/3 cana faina
  • 2 oua
  • 1 cana firimituri de cipsuri tortilla
  • piper cayenne

Cum se prepara avocado pane

Preincalzeste cuptorul la 200oC si tapeteaza o tava cu hartie de copt. Unge apoi hartia cu putin ulei.

Taie fructele de avocado pe jumatate si indeparteaza samburele. Curata-le apoi coaja si taie-le felii de aproximativ 1 cm grosime.

Pentru a obtine firimiturile de cipsuri tortilla, ai nevoie de cipsuri normale, pe care sa le adaugi intr-o punga cu fermoar. Inchide fermoarul si cu ajutorul unei vergele preseaza cipsurile pana se sfarama foarte bine.

Asezoneaza feliile de avocado cu sare si piper.

Intr-un bol adauga faina, iar in altul adauga ouale, intregi cu putina sare. Bate-le bine pana obtii o compozitie omogena. In cel de-al treilea bol adauga firimiturile de cipsuri tortilla, pe care, daca doresti, le poti amesteca cu putin piper cayenne.

Tavaleste feliile de avocado prin faina, apoi prin ou, din nou prin faina si iar prin ou. La final adauga feliile de avocado in bolul cu cipsuri sitavaleste-le bine.

Adauga feliile de avocado in tava prgatita si coace-le timp de 10-12 minute sau pana cand devin rumenii. Dupa primele 6 minute de coacere, intoarce feliile pe partea cealalta.

Cum se serveste avocado pane

Seveste feliile de avocado pane, ca gustare intre mese, alaturi de o halba de bere. Le poti servi si alaturi de diverse sosuri cu maioneza, iaurt sau ketchup.

Sursa foto: baked-in.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare