Aperitive

#sandwich #aperitiv #mancare #reteta #culinar #pane #cascaval

Cum sa prepari cascaval pane

Cascavalul pane este o gustare perfecta pentru a fi servita pe post de aperitiv, insa cu o frunza de salata si o felie de rosie va constitui un sandwich gustos si hranitor.

Ingredientele de care ai nevoie:
  • 5 – 6 felii de cascaval (1 cm grosime)
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de pesmet
  • Un praf de sare si piper
  • Ulei pentru prajit.

    Cum se prepara:
  • Ouale se bat bine cu putina sare si piper.
  • O tigaie cu putin ulei se pune pe foc (mic) si se lasa la incins.
  • Feliile de cascaval se trec prin faina, apoi prin ou, iar apoi prin pesmet.
  • Feliile astfel tapetate se pun in tigaia cu ulei incins si se prajesc pe ambele parti la foc mediu.
  • Cascavalul se ia imediat de pe foc pentru ca exista riscul ca el sa se scurga.
  • Se aseaza pe servetele de hartie pentru a indeparta surplusul de ulei.

Cum se serveste:

  • Cascavalul pane se poate servi cu garnitura de piure sau legume sote . In acelasi timp, el se poate servi si intre doua felii de paine, sub forma de sandwich.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului