Aperitive

#crostini #ciuperci #aperitive #ciuperci salbatice

Crostini cu ciuperci salbatice

Crostini cu ciuperci salbatice se prepara rapid, sunt gustoase si aromate. Sunt ideale pentru petreceri si mese festive.


Ingrediente pentru crostini cu ciuperci salbatice

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 60 grame unt
  • 125 grame ciuperci salbatice
  • 1 ceapa mica tocata
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper


Cum se prepara crostini cu ciuperci salbatice

Feliaza bagheta frantuzeasca, stropeste cu ulei de masline si da feliile la cuptor pana devin aurii. Unge apoi feliile de paine cu usturoi si lasa in tava calda.

Incinge untul intr-o tigaie, adauga ceapa si un catel de usturoi si caleste timp de cateva minute. Cand ceapa a devenit translucida, adauga ciupercile.

Lasa-le pe foc pana cand obtii o pasta mai consistenta. Asezoneaza cu sare si piper. Unge fiecare felie cu pasta de ciuperci.


Cum se servesc crostini cu ciuperci salbatice

Crostini cu ciuperci salbatice se servesc proaspete, cu patrunjel tocat pe deasupra.

Sursa foto: spilledmilkcatering.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare