Aperitive

#branza #marar #unt #ceapa

Crema din branza de vaci

Crema din branza de vaci este o compozitie perfecta pentru aperitive simple, rapid de facut, pe care toata lumea le va aprecia . Foloseste-o sa umpli ardei grasi sau rosii sau serveste-o pe paine prajita.

Ingrediente pentru crema din branza de vaci
 

  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 21 lingura de unt
  • 1 lingura de marar
  • sare
     

Cum se prepara crema din branza de vaci
 

Amesteca intr-un castron branza, ceapa, untul si sarea. Sparge ouale si adauga in compozitie doar galbenusurile. Amesteca bine, apoi adauga mararul si omogenizeaza.

Spala cativa ardei grasi si scoate-le samburii. Apoi umple cavitatea acestora cu crema din branza de vaci. Da legumele la frigider pentru a se mai intari putin.
 

Cum se serveste crema din branza de vaci
 

Taie ardeii cu grija, sub forma de rondele, astfel incat branza sa nu iasa din coaja ardeilor. Crema de branza o poti folosi si pentru a face aperitive pe paine prajita sau pentru a o servi cu alte legume proaspete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare