Aperitive

#retete #chec #mozzarella # chec sarat # legume coapte

Chec sarat cu legume coapte si mozzarella

Checul sarat cu legume coapte si mozzarella este ideal pentru un mic dejun sau un pranz revigorant. Este gustos, usor de preparat si foarte satios.

Ingrediente pentru checul sarat cu legume coapte si mozzarella


2 bulbi de usturoi taiati pe jumatate
4 ardei taiati pe jumatate
ulei de masline
3 dovlecei feliati
1 vanata feliata
o paine mare rotunda cu miezul scos
200 grame pesto de busuioc
1 ceapa tocata
1 rosie feliata
busuioc proaspat
300 grame mozzarella.

Cum se prepara checul sarat cu legume coapte si mozzarella

Incinge cuptorul la 180 de grade. Pune usturoiul si ardeiul intr-o tava, stropeste cu ulei de masline si da la cuptor pentru 30 de minute.

Pune pe gratarul incins feliile de vanata si dovlecei. Unge interiorul painii cu pesto. Aseaza apoi straturi de ardei, dovlecei si vanata cu ceapa, usturoi, rosii, busuioc si mozzarella.

Dupa ce ai umplut, adauga deasupra un capac. Da putin la cuptor, pentru 10 minute. Lasa sa se raceasca complet.

Taie checul in felii.

Cum se serveste checul sarat cu legume coapte si mozzarella

Checul sarat cu legume coapte si mozzarella se serveste feliat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului