Aperitive

#mancare #culinar #reteta #cascaval #aperitiv

Bulete de cascaval

Buletele de cascaval sunt foarte delicioase si usoare si sunt perfecte pentru a orna un platou cu aperitive.
Ingredientele de care ai nevoie:
  • 200 gr cascaval ras
  • 200 gr faina
  • 130 ml apa
  • 3 oua
  • 100 gr unt
  • Sare si piper.



Cum se prepara:

  • Intr-o oala se pune apa la fiert, iar cand aceasta da in clocot se adauga untul.
  • Se ia oala de pe foc, se adauga toata faina si se amesteca pana la omogenizare.
  • Cascavalul ras se adauga in oala si se amesteca rapid.
  • Apoi se pune cate un ou, sarea si piperul, iar cand compozitia devine omogena, se lasa o ora la racit dupa care se modeleaza in forma dorita si se prajesc in ulei incins.

Cum se servesc:

  • Buletele de cascaval se servesc calde sau reci, pe post de aperitiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete