Aperitive

#desert #culinar #reteta

Budinca cu branza

Budinca cu branza este o gustare dulce si aromata. Aceasta se prepara usor si contine vitamine si calciu.
De ce ingrediente ai nevoie:
  • 1 pachet de paste ( macaroane , melcisori etc)
  • 400 gr branza dulce
  • 3 oua
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 1 punga cu stafide
  • 6 – 7 linguri de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 1 praf de sare.

Cum se prepara:

  • Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se pun la scurs.
  • Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de sare, esenta de rom si stafidele.
  • Mixtura rezultat se toarna peste pastele scurse si se omogenizeaza.
  • Amestecul se adauga intr-o forma unsa cu unt si se baga in cuptorul incins pentru aproximativ 20 de minute.

Cum se serveste:

  • Budinca cu branza se poate servi atat calda cat si rece.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare