Aperitive

#ardei #retete #bruschette #pesto #bruschette cu ardei # bruschette cu pesto

Bruschette cu ardei si pesto

Bruschettele cu ardei si pesto se prepara repede si sunt foarte gustoase. Sunt ideale pentru aperitivele de la mesele cu invitati.

Ingrediente pentru bruschettele cu ardei si pesto


2 baghete
3 catei de usturoi
50 ml ulei de masline
pesto de busuioc.

Pentru ardei:

6 ardei
6 catei de usturoi
1 ceapa tocata
sucul de la doua lamai
5 grame oregano uscat
50 ml ulei de masline
30 ml otet balsamic
piper.

Cum se prepara bruschettele cu ardei si pesto

Incinge cuptorul la 200 de grade. Taie bachetele in felii si unge-le cu usturoi si ulei de malsine. Aseaza pe o tava si da la cuptor pentru 3 minute.

Aseaza pe o tava si ardeii si da-i la cuptor pentru 30 de minute. Intr-un bol amesteca ceapa cu usturoiul si sucul de lamaie. Adauga oregano, uleiul de masline si otetul balsamic. Asezoneaza cu sare si piper.

Adauga ardeii copti si lasa-i la marinat cateva ore. Adauga apoi pe fiecare felie de paine ardeii marinati, iar deasupra pesto.

Cum se servesc bruschettele cu ardei si pesto

Bruschettele cu ardei si pesto se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare