Aperitive

# chipsuri #retete #chipsuri care nu ingasa #alternative sanatoase chipsuri #alternative chipsuri #retete chipsuri

Alternative sanatoase la chipsurile din cartofi: 5 retete inedite si gustoase care nu ingrasa

Indiferent ca te pregatesti sa vizionezi mult-asteptata finala a Campionatului de Fotbal 2014, din Brazilia, cu prietenii, ori ca planuiesti o seara de home cinema in familie, chipsurile din cartofi sunt gustarile care nu lipsesc din aceste momente speciale. Insa cum chipsurile din comert sunt pline de grasimi si E-uri nocive pentru sanatate si... silueta, ne-am gandit sa iti oferim cateva alternative light si sanatoase, in combinatii ingenioase de arome, pe care sa le prepari rapid in casa!

1. Chipsuri aromate din tofu

Sursa foto: thebasicsmag.com

Asezoneaza feliile subtiri de tofu cu o marinata speciala preparata din: ulei de masline, piper, ierburi aromatice, pudra de chili sau boia si sos de soia. Baga-le apoi la cuptor intr-o tava cu hartie de copt. Coace-le pana se rumenesc bine, apoi lasa-le sa se raceasca inainte de a le servi la meciuri, filme sau la petreceri.

Sursa foto principala: eathalifax.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului