- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Humus cu spanac
Sursa foto: healthytippingpoint.com
Ingrediente:
- 250 g naut
- 100 g spanac congelat
- 4 linguri de ulei de masline extravirgin
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri de pasta tahini
- zeama de la o lamaie
- sare
- piper
Cum se prepara
Lasa humusul la inmuiat peste noapte. Fierbe-l apoi la foc potrivit, timp de 1-2 ore pana se inmoaie. Dupa ce a fiert, pune-l intr-un bol si adauga pasta tahini, zeama de la lamaie, spanacul si usturoiul si mixeaza bine. Din cand in cand, mai adauga cate un pic de apa, pana obtii o pasta de naut cu consistenta dorita. La final adauga sare si piper dupa gust.
Sursa foto: steamykitchen.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina