Aperitive

#paine prajita #glazura paine prajita

3 modalitati de a glazura painea prajita

In fiecare dimineata pleci la serviciu fara pachet, deoarece te trezesti tarziu si nu ai timp sa iti prepari micul dejun? Iti propunem trei modalitati foarte usoare de a glazura painea prajita, perfecta pentru o gustare la birou.

1. Paine prajita cu somon si branza

Intinde pe felia de paine prajita crema de branza, asaza peste aceasta o felie de somon afumat si cateva felii subtiri de ceapa rosie. Pentru o aroma deosebita presara peste aceste ingrediente si o lingura de marar proaspat.

2. Paine prajita cu banane si ciocolata

Unge felia de paine prajita cu ciocolata de alune si presara peste ea cateva felii de banane si doua linguri de nuca de cocos maruntita.

3. Paine prajita cu mozzarella si rosii

Pe o felie de paine prajita asaza cateva cuburi de mozzarella si cateva bucatele de carne fripta la gratar. Adauga si cateva jumatati de rosii si presara peste ele o lingura de busuioc, un varf de sare si cateva picaturi de ulei de masline.



Sursa foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului