Aperitive

# idei mic dejun #iaurt grecesc #cereale cu lapte #retete mic dejun #omleta #mic dejun

3 idei pentru un mic dejun complet, delicios si satios

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, de aceea nu trebuie sa sari peste el, oricat de grabit ai fi. Opteaza pentru un meniu sanatos, vitaminizant si usor de preparat. Iata trei iedei de meniu pentru un mic dejun care te va ajuta sa iti incepi ziua plin de energie.

Omleta greceasca si smoothie de ananas

Sursa foto: atheno.com

Un mic dejun satios il poti obtine intodeauna cu ajutorul unei omlete preparate dupa o reteta greceasca. Ai nevoie de trei oua, trei felii de branza feta, o rosie, sare, piper, ulei de masline si de cateva frunze de spanac proaspat.

Rupe spanacul marunt si taie branza, in bucati mici. Taie si rosiile, cubulete. Bate ouale sine si asezoneaza cu sare si piper. Adauga spanacul, bucatile de branza si rosia taiata marunt. Pune omleta Intr-o tigaie in care ai incins uleiul si prajeste-o pe ambele parti. Omleta greceasca se serveste calda, cu o felie de paine integrala alaturi.

Pe langa omleta consuma si un smoothie pe care il obtii din jumatate de ananas, o lingura de miere, cateva frunze de busuioc, un iaurt grecesc si 200g de capsuni. Pune toate ingredientele in blender si mixeaza-le pana obtii un lichid spumos.

Sursa foto principala: huffinghtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete