Cele mai citite despre aperitiv

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

10 salate usoare pentru vara

Vara este prin excelenta sezonul salatelor. Acestea se consuma fie simple, fie alaturi de preparate din carne la gratar. Cele mai multe salate se realizeaza usor, fara a necesita prea mult timp petrecut in bucatarie. Salatele sunt si foarte sanatoase si aduc organismului un aport important de

Cum sa folosesti broccoli in bucatarie

Verde, cu inflorescente care te fac sa poftesti: acesta este broccoli-ul, o leguma hranitoare si o sursa importanta de vitamine si minerale pentru organism. Este recomandat nu doar in diete sau regimuri, ci si in alimentatia zilnica datorita efectelor sale asupra sanatatii.

Cele mai noi despre aperitiv

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

“Alcoolul, un bun digestiv” - mit sau realitate? Ce spun medicii

De multe ori ai auzit, probabil, ca alcoolul este un bun digestiv. Este acesta un mit, sau exista un adevar acolo? In Romania se obisnuieste in multe case ca inainte de masa sau la aperitiv sa se bea putina tuica, deoarece face pofta de mancare si ajuta digestia. Iata insa ce spun medicii despre acest lucru.

Cum sa prepari creveti pane. Reteta de care te vei indragosti

Crevetii pane sunt un preparat simplu, dar delicios, care poate fi servit ca aperitiv, gustare sau fel principal. Sunt crocanti la exterior si fragezi la interior, iar gustul lor poate fi adaptat in functie de preferinte, adaugand diverse condimente sau sosuri. In plus sunt ideali pentru o cina rapida, cand vii obosit de la serviciu.