Cele mai citite despre ansoa

Ce trebuie sa stii despre branza Feta

Branza Feta face parte dintre ingredientele de baza ale bucatariei grecesti. Astazi, Feta este unul dintre cele mai raspandite tipuri de branza, la nivel international.

Cum sa folosesti oregano in bucatarie

Unul dintre condimentele pe care le intalnesti foarte des in retetele pe care le pregatesti este oregano. Aceasta planta aromatica este nu doar un element culinar foarte important...

Nivel ridicat de acid uric in sange? Iata cu ce probleme de sanatate te poti confrunta!

Ai o alimentatie bogata in carne de pasare, fasole uscata, ciuperci sau peste? Te confrunti cu dureri si inflamatii ale incheieturilor? Este posibil sa ai un nivel ridicat de acid uric in sange, un factor de risc pentru guta si pietre la rinichi. Afla mai jos daca te incadrezi in valorile normale si ce probleme de sanatate ai putea avea, daca ai un nivel prea ridicat de acid uric in sange!

Cele mai noi despre ansoa

Alerta alimentara! Doua produse consumate frecvent, retrase de Lidl de la raft. Sunt extrem de periculoase pentru consum!

Autoritatea National Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) anunta ca Lidl a retras de la raft doua produse care sunt consumate frecvent de clienti. Este vorba despre conservele de Ansoa si despre sosul American Dip KFC.

De ce nu ar trebui sa mai arunci coaja de la parmezan. Chef Joseph Hadad te invata ce poti face cu ea

De cele mai multe ori, coaja de la parmezan ajunge la gunoi. Chef Joseph Hadad spune insa ca ar trebui sa renuntam la acest obicei si sa pastram coaja de la parmezan la congelator, deoarece poate da o aroma deosebita altor preparate.

Sapte obiceiuri pentru a intari sistemul imunitar in sezonul rece

Sistemul imunitar este un mecanism natural de aparare al corpului impotriva elementelor infectioase care cauzeaza boli (virusuri, bacterii, paraziti si fungi) si se gasesc in aer, apa si chiar in mancare.