Animest

#festival #animatie #2008 #anim_est

Miercuri, 8 octombrie, la Anim'est

Astazi, 8 octombrie, in cadrul festivalului de animatie Anim'est, la vor rula urmatoarele:

Cinema Scala

14:00 – international 2
16:00 – Le Tueur de Montmartre

Francois, pictor ratat, isi imparte existenta intre ura feroce fata de mama sa tiranica, slujba sa innebunitoare si cautarea inspiratiei. Are un singur prieten de nadejde: cutitul mostenit de la tatal sau. Cu el va pune capat tuturor problemelor, iar mama sa va fi prima victima. Cu aceasta moarte incepe cariera lui de criminal in serie . Iesit la o plimbare, are parte de intalnire ciudata: cu Moartea. Aceasta il invita sa petreaca ceva timp impreuna. Dupa cateva intalniri intime, descopera in interlocutoarea sa un personaj original si seducator. In acest joc, insa, Moartea traieste o cadere fatala. Francois revine la singuratatea dinainte. Viata isi urmeaza cursul ca inainte?

18:30 – Competitie scurt metraj romanesc
20:30 – Idiots and Angels

Angel (Inger) este egoist, violent si corupt si-si face veacul intr-un bar, criticand in stanga si-n dreapta. Intr-o zi se trezeste cu o pereche de aripi crescute pe spate. Aripile il conduc numai spre fapte bune si el face eforturi disperate de a scapa de ele, insa in cele din urma devine dusmanul celor pentru care aripile aduc faima si avere.
Idiots and Angels este al cincilea film animat de lungmetraj al lui Bill Plympton. Pelicula este o comedie neagra , un valoros cartoon-noir.

22:30 – Competitie scurt metraj international 3

Elvira Popescu

16:00 – Competitie scurt metraj studentesc 2

18:30 – Competitie scurt metraj studentesc 3

20:30 – Mozaic Videoclip

Daca vreti sa vedeti restul programului, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele