Animest

#animatie #festival de film #animest #program

Marti, 7 octombrie, la Anim'est

Astazi, 7 octombrie, in cadrul festivalului de animatie Anim'est, la cinema vor rula urmatoarele:

Cinema Scala

14:00 – Competitie scurt metraj international 1
16:00 – Competitie scurt metraj international 2
18:30 – Competitie scurt metraj international 5

20:30 – The Three Robbers

The Three Robbers - Erau odata trei hoti cu inima de piatra ce se ascundeau in padure, asteptand sa atace calatori nevinovati. Intr-o buna zi, Tiffany, o fetita orfana, se ducea spre castelul din munti, spre un orfelinat unde sarmanii copii trudeau zi si noapte si nu ieseau din cuvantul masterei iubitoare de aur. Tiffany sfarseste in mainile celor trei hoti si nu-i vine sa creada cat este atat de norocoasa! Hotii se cearta daca sa o duca pe fetita in ascunzatoarea lor, insa ea s-a si invitat acolo. Ei cad prada minciunii fetei care-si inventeaza nobile origini indiene; hotii se hotarasc sa ceara drept rascumparare bijuterii nepretuite, insa temerile celor trei se adeveresc si fetita le da planurile peste cap.

22:30 – Aachi & Ssipack

Aachi & Ssipak - In viitor, singura sursa de energie sunt excrementele umane. Pentru a rasplati producerea lor, oamenii primesc un fel de acadele ce dau dependenta . Aachi si Sspiak traiesc din vanzarea acadelelor pe piata neagra. Printr-un concurs de imprejurari ce-l au ca protagonist pe regizorul de filme porno Jimmy Saritul, o intalnesc pe actrita in devenire Papusa, care primeste o cantitate impresionanta de acadele de fiecare data cand se duce “sa-si pudreze nasul”.

Elvira Popescu

16:00 – Competitie scurt metraj studentesc 1
18:30 – Egon & Donci

Egon si Donci traiesc intr-un sat idilic, pe o planeta departe de Pamant. Desi sunt extraterestri, Egon seamana cu un baietel pamantean, iar Donci pare mai degraba o pisica supraponderala. Aproape de coliba lor cade o naveta spatiala ce-i face sa planuiasca sa descopere Planeta Albastra din Sistemul Solar.

20:30 – Le Tueur de Montmartre

Le Tueur de Montmartre - Francois, pictor ratat, isi imparte existenta intre ura feroce fata de mama sa tiranica, slujba sa innebunitoare si cautarea inspiratiei. Are un singur prieten de nadejde: cutitul mostenit de la tatal sau. Cu el va pune capat tuturor problemelor, iar mama sa va fi prima victima. Cu aceasta moarte incepe cariera lui de criminal in serie. Iesit la o plimbare, are parte de intalnire ciudata: cu Moartea. Aceasta il invita sa petreaca ceva timp impreuna. Dupa cateva intalniri intime, descopera in interlocutoarea sa un personaj original si seducator. In acest joc, insa, Moartea traieste o cadere fatala. Francois revine la singuratatea dinainte. Viata isi urmeaza cursul ca inainte?

Daca vreti sa vedeti restul programului, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele