Animest

#vaslui #steaua #fotbal

FC Vaslui - Steaua, episodul 7

Al saptelea episod al razboiul Vaslui - Steaua se anunta la fel de incins ca celelalte. Cei doi patroni si-au rolul in serios si au prefatat prima intalnire din campionat.

Inca de la prima intalnire in Liga I, FC Vaslui si Steaua au oferit meciuri interesante. In 2005, la ultima partida a lui Oleg Protasov in Ghencea, moldovenii au scos o remiza, 2-2.

Cea mai mare diferenta de scor dintre doua echipe a fost in 2006. Steaua castiga la Vaslui cu 4-0, un meci in urma caruia in Ghencea ajungea al 23-lea titlu de campioana. Porumboiu a sarit ca ars la finalul jocului pentru ca un stadion intreg a tinut cu Steaua si pentru ca sefului vasluienilor i s-a parut ca unii dintre fotbalistii sai au fost la randul lor sustinatori ai ros-albastrilor.

Isteria lui Porumboiu a atins cote maxime in sezonul trecut, dupa victoria Stelei cu 1-0. Golul lui Pepe Moreno l-a demis practic pe Dorinel Munteanu, patronul moldovenilor acuzand-usi antrenorul ca trantit meciul la sugestia lui Gigi Becali.

Si partida din aceasta seara se anunta una incinsa. Si asta la propriu pentru ca Porumboiu promite ca va da foc la stadion daca Steaua va castiga prin mijloace mai putin ortodoxe.

Partida FC Vaslui-Steaua, din prima etapa a Ligii I, se va disputa astazi, de la ora 20.30. Meciul se va disputa in aceasta zi deoarece FC Vaslui a evoluat, sambata, in Cupa UEFA Intertoto.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele