Animest

#2008 #animatie #festival de film #anim_est

Anim'est 2008 - mai surprinzator, mai neconventional, mai mult

Cea de-a treia editie a unicului festival de film de animatie din Romania va avea loc intre 3 si 12 octombrie 2008 in Bucuresti. Si anul acesta evenimentul va fi organizat de fundatia Estenest, parte a unui program intergalactic de promovare a cinematografului de calitate.

Avand in vedere popularitatea si succesul de care s-a bucurat Anim’est la primele doua editii, organizatorii anunta o a treia editie surprinzatoare cu si mai multe proiectii si evenimente neconventionale.

Anim'est este deschis tuturor productiilor de animatie, de scurt sau lungmetraj, videoclip sau spot publicitar , filme studentesti sau scurtmetraje romanesti. Festivalul include cinci categorii competitionale si o categorie in afara concursului. Pe toata durata evenimentului vor avea loc seminarii, workshopuri si retrospective.

Anim'est 2008 va fi gazduit de cinematografele Scala si Elvira Popescu . Mai multe detalii puteti gasi pe www.animest.ro.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele