Animale de companie

#pisici #feline #ingrijire pisici #adapost pisici

Unde crezi ca se afla cel mai mare adapost de pisici?

O femeie din SUA traieste in casa cu 700 de feline, fiind poreclita "nebuna cu pisici", insa ea insista ca nu are probleme psihice. Lynea Lattanzio a creat, de fapt, cel mai mare adapost de pisici in lume.



Cand era mica, mama femeii i-a interzis sa aduca in casa pisici. Dupa ce a divortat in 1981, Lynea a decis sa isi transforme casa intr-un adpost pentru animalele abandonate , potrivit National Geographic .

Pana in acest moment, femeia a ingrijit circa 19.000 de feline. Adapostul o costa pe Lattanzio 40.260 de dolari pe stapamana, iar ea se bazeaza pe donatii si pe o echipa de voluntari. "

Adapostul gazduieste o cresa pentru pui, un cabinet medical si chiar un centru de "pensionare" pentru feline in varsta. The Cat House" ofera si sterilizari ieftine si adoptii.

"Suntem un sanctuar unde nu exista custi, unde animale nu se omoara dupa o perioada de gazduire. Nu sunt nebuna, ceea ce fac eu este nebunesc. Prefer sa spun ca sunt excentrica sau masochista ", spune Lattanzio.

Lynea mai are grija si de 15 caini, pentru moment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului