Animale de companie

#euro 2012 #porc profet #caracatita paul euro #porc euro 2012

Un porc din Ucraina este profet la Euro 2012

Dupa ce caracatita Paul, oracolul din timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa, de anul trecut, a murit, un porc din Ucraina i-a luat locul si pare sa devina, oficial, profetul rezultatelor meciurilor de la Euro 2012.

Campionatul European de Fotbal din 2012 incepe pe data de 8 iunie si are loc in Ucraina, iar o "vedeta" locala din regnul animal pare sa faca senzatie inca de pe acum la Kiev, potrivit autoritatilor locale.

Un porc "ucrainean veritabil, profet si cunoscator al subtilitatilor din fotbal" va lua locul regretatei caracatite Paul si va fi prezicatorul oficial al rezultatelor meciurilor din cadrul campionatului, informeaza mediafax.ro.

Porcul a fost prezentat ca "ghicitor unic" de catre autoritati, care au mentionat ca acesta va avea un loc de onoare, in centrul Kievului, in timpul turneului. Ei sustin ca porcul va prezice in fiecare zi, la ora 16:00, rezultatele meciurilor, dar nu au mentionat si care este limbajul folosit pentru aceasta.

Foto : Agrocambodia.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea