Animale de companie

#caini #labrador #ingrijire caini #caine orb

Un labrador a devenit ghidul si prietenul unui caine orb (VIDEO)

Intre un labrador, pe nume Blair, si un catel orb si bolnav de inima, numit Tanner, s-a nascut o prietenie emotionanta si impresionanta. Dupa ce stapanul lui Tanner a murit, Blair a devenit protectorul si ghidul catelului.

Catelul Tanner, in varsta de doi ani, si-a gasit "ingerul" pazitor in aceeasi lume din care provine si el, printre patrupede.

Desi s-a nascut orb si cu mari probleme de inima, fiind propus chiar spre eutanasiere, Tanner a fost luat in grija de o persoana cu suflet mare. Intre timp, stapanul sau a murit, iar cainele a fost dus intr-un adapost de animale, unde starea de sanatate i s-a inrautatit.

Cainele bolnav a avut norocul sa dea peste Blair, un labrador de la acelasi adapost, care de cum l-a vazut, parca a stiut ca este bolnav si are nevoie de ajutor si l-a luat sub aripa lui protectoare.

In timp, cele doua patrupede au devenit cele mai bune prietene, iar Blair il ajuta tot timpul pe Tanner sa fie in siguranta, asumandu-si rolul de ghid.

Ambii caini asteapta sa fie adoptati, reprezentantii centrului de animale depunand mari eforturi pentru a le gasi stapani.

Foto: Peoplepets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea