Animale de companie

#animale #animale cutremur modena #salvare vulpe #salvare vulpe cutremur #salvare vulpe italian

Un italian si-a riscat viata pentru a salva o vulpe de sub ruine

Piero Milani este un italian curajos, care si-a riscat viata pentru a salva viata unei vulpi aflate sub daramaturile provocate de cutremurul devastator care a avut loc, pe 29 mai, in Modena. Italianul poate fi considerat eroul animalelor, din moment ce, pana in prezent, a reusit sa salveze nu mai putin de 250 de vietuitoare ramase captive sub ruine.

Seismul care a avut loc zilele trecute la Modena a facut victime nu doar in randul oamenilor, numarul mortilor ridicandu-se la 17, ci si in randul animalelor, multe dintre acestea fiind prinse sub ruine.

Insa animalele napastuite de soarta au si ele salvatorul lor, in persoana lui Piero Milani, directorul adapostului pentru animale Il Pettirosso, din Nonantelo, Modena.

Printre cele peste 250 de animalute salvate de italian se numara si o vulpe aflata sub niste ruine la care se ajungea foarte greu. Milani a trecut peste pericolele care planau asupra sa in momentul in care a patruns printre daramaturi si a salvat vulpea, aflata intr-o stare de sanatate extrem de precara.

Seismul din Modena a avut loc pe 29 mai si a masurat 5.6 grade pe scara Richter, provocand numeroase victime in randul populatiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare