Animale de companie

#pasari #rate #chinez rate trafic #traditie plimbare rate

Un chinez a scos la plimbare peste 5000 de rate si a blocat traficul din oras

Un fermier chinez din Taizhou a blocat traficul din oras dupa ce s-a hotarat sa isi scoata la plimbare cele 5000 de rate pe care le are in dotare. Fermierul nu doar ca a parcurs o distanta de 12 km cu "armata" de rate, dar la capatul destinatiei, a reusit performanta de a nu pierde nici macar o pasare pe drum.

In conditiile in care orasul Taizhou are o populatie de peste sase milioane de locuitori si un trafic extrem de intens, un fermier chinez a hotarat sa respecte o traditie anuala straveche a zonei si sa duca la helesteu peste 5000 de rate, prin mijlocul orasului, relateaza rtv.net.

Dotat cu un bat, chinezul Hong a organizat ceata de rate si a indrumat-o pe drumul de 12 km spre destinatia vizata. Cele 5000 de rate au fost mai mult decat ascultatoare, neabatandu-se nicio clipa de la drum. Astfel, fermierul a reusit sa ajunga la helesteu cu toate ratele dupa el, desi distanta parcursa a fost destul de mare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea