Animale de companie

#ou #inventie #ou de jucarie #jucarie pisici

Un banal ou a devenit cea mai inteligenta jucarie pentru pisici

Cine a spus ca jucariile inteligente sunt numai pentru oameni? Un american a inventat un ou din plastic, pe care l-a echipat cu un senzor de miscare si cu un motoras, pentru a le distra pe felinele plictisite de jucariile clasice.

"The Egg" este opera lui Jason O'Mara din Oregon, SUA, el insusi stapanul unei pisici. Conceput cu ajutorul unei imprimante 3D, oul de jucarie este propulsat de un mic motoras si un senzor, fiind propulsat de o baterie ion care se poate incarca cu ajutorul unui cablu standard USB. Mai mult, proprietarul pisicii poate sa programeze jucaria cu ajutorul unui calculator sa efectueze diverse miscari.

Tanarul si-a postat inventia pe un site de crowdfunding avand nevoie de 15.000 de dolari, scrie Daily Mail. Desi campania de finantare a proiectului se incheie abia pe 25 ianuarie, O'Mara a strans deja peste 72.000 de dolari, bani necesari pentru ca jucaria inteligenta sa ajunga in pet-shop-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea