Animale de companie

#animale de companie #divertisment #capre #practicare surf

Un american pasionat de surf si-a invatat caprele sa se dea cu placa

Hobby-urile te pot determina sa faci lucruri mai putin cugetate sau obisnuite. Este si cazul unui american pasionat de surf, care nu doar ca a adoptat doua capre pe post de animale de companie, dar le-a angajat si un antrenor personal, pentru a le invata sa se dea cu placa.

Americanul, pasionat de surf, merge zilnic pe plaja insotit de cele doua capre ale sale, care sunt si animalele sale de companie.

Acesta a declarat ca vrea sa transmita caprelor pasiunea lui pentru surfing si, pentru aceasta, a angajat si un antrenor special pentru ele. Acesta are rolul de a le dresa astfel incat animalele sa stea in pozitia corespunzatoare pe placa de surf si sa se si salveze in cazul in care cad in apa.

Cele doua capre "urcate" pe placa au atras imediat atentia trecatorilor, care nu doar ca s-au amuzat copios de imaginea neobisnuita la care asistau, dar au inceput sa le si incurajeze.

Foto: Agendadeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea