Animale de companie

#animal de companie #caine #somn caine #john unger

Un american isi adoarme cainele in apa (video)

John Unger, un american in varsta de 49 de ani, a impresionat intreaga lume prin grija pe care o are fata de cainele sau bolnav.

Unger l-a adoptat pe Schoep, in urma cu 19 ani, alaturi de iubita lui din acea vreme. Cei doi s-au despartit intre timp. Din aceasta cauza, Unger a vrut sa se sinucida, insa a renuntat la acest gand datorita prietenului sau patruped.

In prezent, Schoep este bolnav de arterita. John il duce in fiecare zi la apa, care ii calmeaza durerile si il ajuta sa adoarma imediat.

O imagine in care cei doi se afla in apa, cu Schoep dormind in bratele stapanului sau, s-a raspandit cu rapiditate pe internet. Mii de oamenii au fost impresionati de aceasta fotografie si au facut o serie de donatii consistente pentru Schoep.

"Nu cred ca as mai fi aici daca nu l-as fi avut pe Schoep. Fac tot ceea ce pot pentru acest caine", a declarat stapanul animalului.



Sursa foto: Hannah Stonehouse Hudson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea