Animale de companie

#animale #caini #pisici

Tu ai vrea sa fii inmormantat impreuna cu animalul tau?

O intrebare pe care unii o considera bizara, care insa pentru iubitorii de animale e perfect logica - multi si-au comandat deja locul de veci si si-ar dori ca alaturi de ei sa se odihneasca vesnic si catelul preferat.


In New York, spre exemplu, a fost ridicata interdictia privind inmormantarea unui animal alaturi de oameni in cimitire .

Noile reglementari permit si ca cenusa oamenilor sa fie amestecata cu a animalelor dupa ce au fost incinerate. Un cimitir pentru animale din New York contine deja 70.000 de animale si 700 de oameni.

In Romania exista un singur cimitir pentru animale, la intrarea in Autostrada Soarelui si nu exista nici macar legislatie care permite desfasurarea activitatii in conditii normale.

Sa speram insa ca, in curand, vom vedea si in Romania o astfel de posibilitate, ca stapanii sa isi poata petrece vesnicia alaturi de animalele care au decedat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare