Animale de companie

#solutii ieftine #solutii simple # curatare par de animale #par de animale

Trucurile care te ajuta sa scapi de parul de animale din casa. Solutii simple si ieftine

Daca si tu ai un caine sau o pisica in casa si nu stii cum sa mai cureti parul lasat de aceste animale, trebuie sa vezi trucurile de mai jos. Vei reusi sa il indepartezi mult mai usor de pe orice suprafata.



Daca animalul tau de companie are drept loc preferat patul, canapeaua sau covorul asigura-te ca protejezi totul cu o patura pe care sa o speli o data pe saptamana. De asemenea, iata cateva solutii pentru a curata parul care pare greu de indepartat de pe anumite suprafete:

Rolele de scame - sunt foarte bune pentru a indeparta parul de animale. In lipsa unei astfel de role poti face una dintr-o rola de vopsea mica si banda adeziva. Infasoara o bucata lunga de banda adeziva in jurul rolei astfel incat partea lipicioasa sa fie orientata spre exterior.

Manusa de cauciuc - cu ajutorul ei poti aduna parul de pe toate suprafete pe care se aduna. Parul se va prinde de manusa si poate fi eliminat foarte usor. Aceste tipuri de manusi se gasesc in multe magazine, atat fizice, cat si online.

Piatra ponce si racleta - in cazul tapiteriei masinii este mai dificil de indepartat parul de animale. Foloseste o piatra ponce pe care sa o treci usor peste tapiterie. De asemenea, si racleta este un instrument eficient pentru a strange parul de pe covor. Pur si simplu treci cu ea peste suprafata dorita si vei vedea cum firele de par se aduna.

Sosete flausate vechi - intoarce pe dos o soseta, pune-o pe mana si sterge cu ea zonele in care se aduna parul cainelui sau al pisicii. Umezeste-o putin pentru a strange si mai repede firele de par.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului