Animale de companie

#comportament vulpe #vulpe #caine #animale de companie

Todd, vulpea care se crede caine

Todd este o vulpe in varsta de 11 luni, care crede ca este caine. Crescuta de Emma D’Sylva, in Anglia, vulpea s-a adaptat rapid traiului alaturi de oameni comportandu-se asemeni unui animal de companie.

Tood a fost salvat cand avea doar patru luni, de la un cuplu care nu mai putea avea grija de el. Acum, la varsta de 11 luni, se comporta precum un caine. Acest lucru se datoreaz si faptului ca a crescut alaturi de cei doi caini ai Emmei si au fost dresati impreuna.

Tood nu iese la plimbare daca nu este tinut in lesa si adora sa se joace cu cei doi caini ai Emmei.

“Se intampla adesea ca oamenii sa vina la mine si sa ma intrebe daca este o vulpe si daca o pot mangaia”, declara Emma D’Sylva pentru dailymail.

Mai mult decat atat vulpoiul adora sa se joace cu discul si sa ascunda oase in curte, iar cand este ora mesei, da din coada asemeni unui caine.

“Todd vrea sa faca tot ceea ce fac si cainii insa nu il pot elibera din lesa, deoarece este surd si nu raspunde cand il strig.”, adauga Emma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului